maanantai 23. syyskuuta 2013

Meidän koti

Kotikuvia on pyydetty nähtäville, joten tässäpä osa meidän kodista:

Pikkuneidin huoneesta:

Keittiöstä:
Keittiön ikkunasta on mukavat näkymät kauas, vaikka ensimmäisessä kerroksessa ollaankin, koska talo sijaitsee rinteen päällä. Tämmöinen korkea sijainti on muuten kätevä henkilölle, joka omaa yhtä huonon suuntavaiston kuin minä - tämä kerrostalo nimittäin näkyy kauempaakin, eikä eksyä voi ihan niin helposti. ;)
Ja vielä makuuhuone:
Sängyn päätyhyllyssä on upotetut lukuvalot, jotka toimivat hipaisukytkimellä -tosi kätevää! Kaappitilaakin on mukavasti, toisella seinällä on korkea kaapisto, jolle myösplussat valoista kaapin sisällä sekä kahdesta vaaterekistä hengarivaatteille.
Lisäksi huoneessa on vielä pitkä laatikosto/lipasto, johon vähän asiaa tuumailtua sai viikattua aika mukavan määrän t-paitoja, urheiluvaatteita, toppeja ja legginssejä.


Muutenkin täällä on tosi hyvin säilytystilaa, makuuhuoneen kaappien lisäksi eteisestä löytyy suuri peilikaapisto ja lisäksi asunnossa on erillinen walk-in-siivouskomero/varastohuone, jossa voi jemmata kaikkea imurista pyöräilykypäriin ja työkaluihin.

Lisäksi asunnossa on olohuone, vierashuone, kylpyhuone ja erillinen wc sekä kuisti, mutta niistä ei tälläkertaa tullut otettua kuvia, vilautan niitä sitten toisella kertaa!

Heipat!
Noushka

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköstä! Onko teillä pellavaiset vuodevaatteet? :) Oon tuumaillu semmosten ostamista kun oon kuullu kehuja, ei oo vaan koskaan tullu ite testattua...

  VastaaPoista
 2. Meillä on pellavainen helmalakana ja nuo valkoiset tyynynpäälliset on myös pellavaa, mutta tuo päiväpeittona toimiva tuplapussilakana on puuvillaa. Pellavaiset pussilakanat nukkumiseen ois kyllä varmasti ihanat! Ainakin Henkkamaukan nettikaupasta löytyisi.

  VastaaPoista
 3. Nayttaa tosi kivalta tuo kamppa!-ulla x

  VastaaPoista
 4. ihanalta näyttää ja oikein kodikkaalta :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttia!