tiistai 17. syyskuuta 2013

Ensimmäinen viikko

Ensimmäinen viikko Tukholmalaiseloa takana, mutta toisaalta tuntuu, että oltaisi oltu täällä jo kauemminkin? Männäviikolla päivämme pikkuneidin kanssa sujuivat kutakuinkin tähän tapaan: aamupäivisin ulkoitiin lähipuistossa, iltapäivisin päikkäriaikaan purin muuttolaatikoitoita ja kun M tuli töistä kotiin, kävimme usein yhdessä kävelyllä tai pyöräilemässä lähialueilla.


Kuvissa näkyy kameraan tallentuneita otoksia Lidingöstä: lähellä sijaitseva golfkenttä (meidän talo näkyy kuvassa taustalla), Lidingön keskusta sekä Tukholmasta Lidingöön johtava silta. Noita kuumailmapalloja tai "isoja ilmapalloja", niinkuin neiti M sanoo, täällä näkyy tosi paljon.

Viikonloppu sen sijaan vietettiin Tukholmassa. Neiti M:n mielestä on ihan mahtavaa, kun saa matkustaa bussilla ja metrolla eli junalla, joten meno- ja paluumatkat on joka kerta sujuneet oikein mukavasti ja neiti on viihtynyt rattaissaan. Lauantaina pyörittiin lähinnä Östermalmilla, Norrmalmilla ja vähän myös vanhassa kaupungissa ja tsekkailtiin Tukholman puolimaratonille osallistuvien juoksumuotia (neonkeltaisia paitoja ja polvimittaisia kirkkaan värisiä juoksusukkia sekä lyhyitä pyöräilyhousuja). Sunnuntaina pyörähdettiin markkinoilla Hornstullissa sekä käveltiin Södermalmilla ja Gamlastanissa. Kävimme myös hieman keskustan vaatekauppoja kiertelemässä. (Halusin lähinnä tsekata Topshopin äitiysvaatetarjonnan ja jotain ostinkin, vaikka valikoima ei ollut järin suuri nettikauppaan verrattuna.)


Säät ovat suosineet meitä tähän saakka, sillä todella kesäisistä ilmoista on saatu nauttia! Harmitukseksi asian tola muuttui tänään, kun koko päivän satoi vettä, mutta toivottavasti huomenna päästään taas puistoon kastumatta! Nyt nukkumaan, hyvää yötä kaikille!

Rakkain terkuin Noushka

4 kommenttia:

  1. Tukholma näyttää kodikkaalta kaupungilta näissä kuvissa! Kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Voi ei, miten mää saisin itteni (ja lapset...) raahattua teille sinne kylään! Ehkä se muodostuu mahdottomaksi kun Oulussakin ehdittiin jopa sen kerran kyläillä... Miten se aika vaan niin menee?! :D Vitsit teillä on varmaan ihanaa seikkailua siellä. Jännänä seuraillaan kuulumisia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttia!