sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Alku


Maanantai 9.9.2013  klo 06:01, Lidingö, Ruotsi

Istun uuden kotimme keittiössä ja kauhon mangojogurttia suuhun. Ulkona on valoisaa, mutta sumuista. Muuttoporukka lähti tunti sitten takaisin Suomeen ja uni ei tullut enään sen jälkeen silmään. Orastava flunssakin yskitti, joten nousin katsomaan, saako raskaana ollessa käyttää kaapista löytyvää yskänlääkettä - ei saanut. Sekä herra M että neiti M nukkuvat, herra M jo kolmatta yötään täällä, pikkuneiti ensimmäistään. Neiti M on nukkunut oikein hyvin uudessa, eilen Ikeasta haetussa sängyssään omassa huoneessaan, kerran tosin kävin peittelemässä hänet uudestaan, kun pienellä oli peitto karannut.

"Enjoy this moment of life
You will never get it back."

Näin oli neuvottu ystävääni hänen lähtiessään vuosia sitten vaihto-oppilaaksi Australiaan ja näin hän neuvoi minua viikonloppuna muuton kynnyksellä. Tämän blogin tarkoituksena onkin pääasiassa tallentaa tätä ainutlaatuista, pituudeltaan vielä hämärän peitossa olevaa Ruotsin elämää itselle muistiin päiväkirjan kirjoittamisen sijaan ja toki samalla välittää kuulumisia ystäville kotisuomeen ja tarjota esimerkiksi Tukholmavinkkejä tänne matkustaville tai muuttaville. Tervetuloa siis mukaan ja olisin todella iloinen, jos jättäisit myös kommenttia käynnistäsi!

Terkuin Noushka

Ps. Blogin kuvissa esiintyy luonnollisesti koko meidän perhe, mutta yksityisyyden nimissä heidät tunnettakoon täällä nimimerkeillä neiti M (tytär) ja herra M (aviomies neiti M:n isä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommenttia!