sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kansallispäiväjuhlissa Millesgårdenissa


Perjantaina 6.6 oli Ruotsin kansallisuuspäivä ja herra M:llä tietysti tämän johdosta vapaapäivä töistä. Olisipa viikonloppu aina kolmen päivän mittainen, ehtisi touhuta niin paljon enemmän kaikkea kivaa koko perheen kanssa ja tietysti myös rentoutua. Ollaankin vietetty yksi parhaista viikonlopuista pitkään aikaan, mutta siitä lisää myöhemmin.

Kuvat ovat upeasta Millesgårdenista, jossa piipahdimme perjantaina kansallispäiväjuhlissa. Millesgårdenista pääsee lukemaan lisää linkin takaa, mutta lyhyesti kyseessä on täällä Lidingössä sijaitseva museo,  jossa on mm. edesmenneen taitelijapariskunnan Carl ja Olga Millesin upea kotitalo, patsaspuisto, taidegalleria ja ravintola.

Emme olleet aiemmin käyneet Millesgårdenissa mutta nyt tykästyin kyllä siihen kovin. Paikka oli ulkoa todella hieno kauniine merinäköaloineen ja kukkaistutuksineen sekä tietysti upeine veistoksineen. Meidän pitää mennä ehdottomasti joskus vielä paremmalla ajalla uudestaan, sillä talon sisätilat eli suuri osa museosta jäivät meillä tälläkerralla kokonaan kiertämättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommenttia!